Sesim Sarpkaya Fen Lisesi

Belgegeçer : 3246222692
WEB http://tssfl.meb.k12.tr
Adres : 82 Evler Mah. TARSUS
VİZYON : Sevgi ve bilginin ışığında,eğitim ve teknolojik çalışmalarda Türkiye"nin dünyaya açılan penceresi,diğer eğitim kurumları içinde model olmaktır.
MİSYON : Fen ve matematik alanlarında başarılı,araştırmacı,planlı ve koordineli çalışan, verimlilik ilkesini özümseyen,insan ilişkilerinde olumlu davranışlar gösteren;sosyal becerileri yüksek,girişimci ruha sahip,kültürel ve ahlaki değerlerine saygılı ve bağlıileriyi görebilen ,geleceğe ümitle bakabilen;Atatürk ilke ve devrimlerina bağlı,milli kültür ve ahlaka sahip, vatanı ve milleti için her türlü fedakarlığı göstermeye hazır,sorumluluklarının bilincinde,ülkesini hep bir adım ileriye götürmek için bir gayret içerisinde bulunan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Yatakhane Koğuşu :44
Saatler :
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : Şehir içi otobus
Yerleşim Yeri : 82 EVLER MAH.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ
Kontenjan Bilgileri :